Ett glas.

Ni vet ibland när man känner att man bara måste ha ett glas vin. Att allt skulle bli så mycket bättre, bara ett glas, bara nu. Men nu är man ju 21, bor i ett kollektiv i Oslo och är pank. Så är ju inte direkt så att jag har massa flaskor på lager hemma. Har en flaska mousserande på balkongen, men funkar ju inte. Om jag öppnar den nu måste jag ju dricka upp hela på direkten. Vilket kan (skulle) sluta illa.. Hm, varför finns det inte skruvkork på Chapell Hill undrar jag nu.

Nej nu blir det Amy Diamond och lite gympa så jag får up värmen!

KOOOOOOOS ER!

KALLT!!!

Sjukt kallt ute idag, kör ju med skinnjacka och strumpyxor fortfarande också kanske inte det bästa. Efter jobbet sprang jag till Annas jobb, där hon sminkade mig kjempefint! Sen sprang jag in på hm, men de hade inga bra strumpyxor så fick bli Lindex. Skyndar mig därefter hem och bara längtar efter att få komma in i värmen. Öppnar dörren till mitt rum och det är typ ännu kallare än utomhus. Vad fan? Kollar bakom gardinen och ser att balkongdörren står på vid gavel. Underbart, jättehärligt! + att elementet står på, skön elräkning yes! Det sjuka är att jag kom hem för typ 45 min sen och mitt rum är fortfarande sjukt kallt.

Idag är det då lördagen jag väntat på, fest! Men så helt plötsligt ska alla banga, småsjuka, sega och det är kallt ute säger dem. Jahopp kul. Kul kväll. Okej om man har pojkvän och vill ligga hemma och se på film. Men om man inte har det då? Är inte så jävla underbart skönt att ligga hemma själv och se en film både fredag och lördag! Nej besviken är jag. Sarah varför är du i Stockholm? Dig kan man alltid räkna med!

Nej, så bitter är jag inte. Om jag inte hörde fel så ska Johanna och Johanna ut, så vi kör på den! Men om de också bangar börjar jag typ gråta.

Anna har iallfall sminkat mig jättefint och jag har köpt ett par jättefina strumpbyxor. Kan ju klä upp mig och hänga i rummet kanske?


Back in the days

Fastna på min gamla bilddagbok, som konstigt nog finns kvar. Sist jag uppdaterade var i februari 2008, snart 2 år sen. Men underbart att den är kvar tycker jag! Min enda källa till gamla bilder. Kollade igenom hela 2006 nu och hittade många små gobitar! Hela ens liv som det var då är ju typ där. Jag har ju helt glömt bort vilka jag hängt med, tacka bilddagboken säger jag bara. Blir sjukt sugen på att göra ett "2006" album på facebook. Men alla är ju typ sjukt fula på vajre bild. Vet inte om det var inne och vara ful då, eller om vi bara såg ut som skit. Eller vad det var. Vi hade iallafall underbart kul!
Undrar om folk blir arga om jag taggar de på massa fula bilder från 2006. Får suga på den karamellen ett tag till.

Kan ju bjuda på de här så länge!






***dag!

Bara för att jag vet att det är fredag idag är jag sjukt sugen på att gå ut. Träffa lite folk, dansa, dricka lite gott vin (eller något). Bara för att det är helg. Fast jag jobbat 6-15 idag och ska jobba 7-15 imorgon. Jag borde bara se fram emot en skön hemmakväll. Typ som igår, då var jag inte alls sugen på att gå ut. Kom hem vid 7 typ och det var perfekt, äta lite mat och sen kolla lite webbtv. Men idag, nej nu är jag såklart inte alls så där chillkär som igår. Skumt det där, jag lovar att bara för jag fått inpräntat i mitt huvud hela mitt liv att FREDAG, ja då jävlar. Då kan jag liksom inte slappna av och bara fakstikt inte göra något alls. Går alldeles utmärkt en torsdag, men fredag blir det genast liiite tråkigare att vara hemma.

Igår försökte jag få Anna att tipsa mig om någon bra serie jag skulle börja kolla på. Behöver ju fler än Gossip Girl och Desperate Housewives så här i höstmörkret. Hon höll på och försöka på något namn på nån töntig serie i 100 år, när hon tillslut kom på namnet så verkade den inte så intressant ändå. Men då börja hon prata om nån serie som heter Mammas pojkar. Vi harju inte svenska tv4 här hemma, så hade alrig hört talas om den. Verkade lite skumt, men perfekt slö-tittande. Och ännu roligare när en bekant till oss är med.
Sjukt, hon är verkligen ingen sån tjej jag skulle föreställa mig att vara med i ett sånt program. Typ tvärtom. Man ser tyvärr inte så mycket av henne, hon håller sig mest i skymundan, tyvärr. Är ju alltid lite roligare när man "känner" någon som är med i nån realityserie.
Tänkte på det, vad kul om Anna skulle vara med i någon dokusåpa, vad slaviskt jag skulle följa den! Skulle ju säkert vara sjukt kul! Hon är ju inte den tysta lilla gråa musen i hörnet direkt.
Hon tänkte ju söka till Paradise Hotell Norge, men man var tvungen att vara singel. Synd tycker jag, hade varit sjukt kul att följa Anna i norska Paradise Hotell hahaha!

Sitter och lyssnar på Empire of the sun på repeat. Fattar inte vad grejen är, varför alltid bara ha några få låtar man gillar att lyssna på. Och spela sönder de i nån vecka och sen desperat försöka hitta några 4 nya låtar man kan spela! Undrar vilka det blir nästa vecka!

Nu längtar jag till imorgon, min Chapell hill står på kylning på balkongen. Lite orolig för att det ska bli för kallt och den ska spricka bara. Men borde väl inte gå? Har ju inte öppnat den och hällt vatten i iallafall...

På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest!

Tiden går så sjukt snabbt and i love it! Jag är pank men snart är det lön! Jag är seg men snart är det helg! Imorgon verkar det bli en kollektivchill-kväll. Alla jag pratat med ska vara hemma, och det passar mig utmärkt. Med tanke på att jag börjar 07.00 på lördag, jag pallar inte den. Tror faktiskt att alla kommer att vara duktiga och hålla sig till hemmakväll imorgon. Brukar ju vara lite si och så med det annars. Men Sarah är ju i Stockholm nu, så borde funka!

På lördag däremot, då är det ju halloween kvällen till ära! Om jag tänker efter tror jag aldrig i hela mitt liv att jag har firat halloween. Inte en enda halloween servett, eller pumpa har satt sina spår hemma hos mig. Men iofs så borde jag ju ha varit på någon hallloweenmaskerad när jag var typ 12, det har jag säkert. Inget jag minns, men lär ju vara så. Jo, nu kom ja på! För några år sen hade Fabian Halloween fest. Jag var Marilyn Monroe, Billie var en cheerleader och så var vi med någon till som var något annat. Hm, kommer ihåg att Ruben var en "Bunny" iallfall. Hm. Nej nu fick jag ryck, måste hitta bilder därifrån. Gud så kul. Mitt problem är ju bara att jag bytt dator x antal gånger sen dess och bränt ner alla mina bilder x antal gånger också. Men facebook eller gamla hederliga bilddagboken borde kunna rädda mig!

På lördag vill jag ha en halloweenfest utan dess like! Med maskerad, mycket folk och bara en jävla fest! Får dock se hur det blir med den saken. Folk verkar ju lite småsugna. Jag menar fest blir det ju, men maskerad vet vi inte. Blir väl jag, Sofia & Emilia som kommer med någon halvdan utklädnad. Jag vill ju ha 100%!!

Den som lever får se som jag brukar säga!

Hahaha, jag hittade massa gamla bilder från Halloween 06 nu! Det var då det gällde!!








HAHAHAHA!

Jag har sett alla avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och tycker att det är jättekul faktiskt. Men paradoin på de är tusen gånger bättre! Kan inte sluta skratta!! Njuut mina vänner


Dagens

Står vid övergångstället, det är rött. Verkar vara det för bilarna också, jag står och väntar tålmodigt. Står en tant mittemot mig, på andra sidan gatan. Hon kollar lite sen går hon rätt ut i gatan, håller upp handen mot bilarna så att de inte ska köra. När hon går förbi mig (som fortfarande står och väntar på grönt ljus) hör jag henne mumla ".. och du står bara kvar här".

Sen blev det grönt ljust och jag gick över gatan med ett leende på läpparna. Vilken underbar tant!

Upp o ner, ner o upp grisen gal i granens topp!

Har varit ledig igår och idag och jag måste säga att det är väldigt skönt. Man kan bara chilla runt och göra massa nödvändiga, och onödvändiga saker. Igår var jag på banken och skattekontoret! Sen hängde jag på Sofias jobb med varm sjokolade och pizza i några timmar, mycket kosligt! Sen blev det hem, äta lite mer och kolla Gossip Girl. För att sedan klunka en cider och en öl jag hittade på balkongen. Möta Anna i trappan, hon kom hem från sin teasedance och jag kommer med en öl, hon ville inte smaka. Jag fortsatte min färd mot Akker brygga och bar1. Där börjades det med ett väldigt gott rödvin för att sedan fortsätta med shots och mousserande. Sen sprang jag iväg med ett glas mousserande och försökte hinna med sista trikken. Sjukt stolt över mig själv att jag lyckades. Sprang ända från Akker brygge till nästa station i nya klackar och ett halvfullt glas.

Idag blir det ett till besök på Handelsbanken. De ska ringa mitt Handelsbanken-kontor i Stockholm och kolla så jag är lugn typ. Så igår loggade jag in på min internetbank för att kolla om jag hade ett enda öre på något konto där. Har 4 konton på Handelsbanken och den totala summan är 76 sek. Känns bra, de tror nog att jag är väldigt tät. Men det roligaste är att jag har ett konto som heter "RÖR EJ SPAR", på det kontot har jag 40 sek. Hahahahaha!

Ska iallafall bli skönt att öppna ett konto där eftersom Nordea är sämst. Sämsta banken jag haft i hela mitt liv! Okej, så farligt kanske det inte är. Men stör mig sjukt mycket på en bitch som jobbar där. Hon vägrar låta mig få ett riktigt Visa-kort. Och hävdar att elektron är preciiiiiis samma sak. Enda skillnaden är att man inte kan övertrassera kontot utomlands. Hon glömde de där små detaljerna att man inte kan betala med det i taxi, på bussen, på vissa internetsidor osv osv. Hon är sämst, hoppas jag får henne när jag ska dit och säga upp mitt konto. In your face säger jag bara!

Nu ska jag ut och fika med min mormors kompis, som vanligt. Sen hoppas jag att få leka lite med Ninis och Sofia!

Kos och kleeem


BRA!

Skrev ett inlägg förut om dålig norsk reklam. Måste bara tilllägga att det finns en norsk reklam, som även den går heela tiden. Men jag tycker den är lika underbar varje gång! Haha!


Kos 05


Sickelichious!

Jag tycker att 50% av alla reklamfilmer som går på norsk tv är helt sjuka. Vet inte om det är samma i Sverige. Att jag bara ligger lite efter i reklamutvecklingen. Men jag kan kolla på en reklam och verkligen undra hur de tänkt när de kom med den idéen. Hur kan så många tycka att det är en jätterolig och smartidé när den bara är helt sjuk.

T.ex en reklam som går väldigt ofta på tv här i Norge. En tjej sitter med en brudklänning på trappan till kyrkan. Hon sitter med bröllopsbuketten i handen och gråter. Hon har alltså blivit lämnad vid altaret. Sorgligt sorgligt. Då kommer en röst som säger; Hur kunde detta ske? Så spolas det tillbaka 6 månader när hon och hennes pojkvän ligger i soffan. Hon smsar till en dejting tjänst och får svaret att de inte hör ihop. Men hon skakar på huvudet och fortsätter att skratta och pussas med sin pojkvän. Rösten kommer tillbaka och säger att hon struntade i procenten som blir om man skickar sina namn till ngn dejtinggrej.

Jag hoppas det inte är några stackars jävlar som tror på det här. Det mest tragiska är att det finns säkert några där ute som gör det.


Gravid

Pratade med en vän som är gravid. Hon ska föda i maj, och jag kan inte fatta det. Har känt både henne och hennes pojkvän flera år nu. Vi har gjort konstiga saker och intagit sjuka mängder med alkohol under åren. Vi har gjort barnsliga och omogna saker. Men vi har även rest till andra sidan jordklotet och lärt oss sjukt mycket. Framför allt om oss själva kanske.

Nu ska de bli mamma och pappa. Pappa och mamma. Det är ju helt sjukt. Jag känner mig så långt från det som man någonsin kan bli. Skulle jag bli gravid nu? Skulle jag få ett barn? Nej inte nu, det skulle aldrig funka. Om sisådär 5 år kanske är mer lagom, för mig.

Det är ju så olika det där. Vissa känner sig så långt ifrån det när vissa känner sig helt redo. Eller så kanske man inte alls är redo, men det växer fram samtidigt med barnet.

Jag vet inte varför, men jag blev så himla glad ändå. Jag tycker verkligen att det är jätteroligt att  de ska få en liten bebis. Och jag vet att det kommer gå jättebra!

Massa kärlek till er!


Jag älskar tjuvlyssnat.se

Röda linjen mot Mörby

Tjej 1 ~15: Mitt senaste span är 21!
Tjej 2 ~15: Wow.
Tjej 1: Han har en tatuering över hela armen.
Tjej 2: Fett coolt.
Tjej 1: Och två ringar i ena örat.
Tjej 2: Hett.
Tjej 1: Men det bästa av allt är att han har kört rattfull!


Buss 179 mot Vällingby

Två överblonderade tjejer ~14 kliver på bussen, sätter sig ner och börjar prata högt.
Tjej 1: Asså Sara, jag har målat om mitt rum! Jag har typ målat blått!
Tjej 2: Men lilla gumman.. Blått är ju såååå 2008.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 1: Men det är ju 2008 nu.
Tjej 2: Men åååh! Vem håller koll på det… Allvarligt?!


Tack.

Vill bara säga tack!
Tack Sarah för att du fick den förträffliga idén att bjuda in lite skönt folk till sin stuga på koster! Vi tackar för en väldigt minnesvärd helg. Med mycket trevliga lekar, gott (mycket) vin, god mat och hederliga svenska frukostar!

Jag kan inte riktigt beskriva min kosliga helg i ord. Så vi kör lite bilder och sen kanske det kommer ett och annat filmklipp, eller någon historia.
























Älskade systrar

Jag har världens finaste och mest underbara systrar! <3







Pain au chocolat and garlic

Kom precis hem från jobbet, stresspackar ner saker man kan tänkas behöva under helgen. Försöker tänka så varma och mysiga kläder som möjligt. Sen var det inte så mycket mer som behövdes, ladda ipod och mobil känns som en bra idé. Är hungrig och fransmannen har tagit med sig massa godsaker hem. Trycker i mig en pain au chocolat på typ 1 min. Efter det mådde jag ganska illa. Men kände fortfarande att jag måste äta något innan jag går. Men en macka känns inte lika lockande längre. Kollar i kylen, fryser och skafferiet. Finns pasta, bulgur, couscous och ris. That's it. Fick bli makaroner med ketchup och vitlök. Har ett minne från när ja var yngre och vi fick snabbmakaroner och ketchup som lunch på lördagarna. Jag älskade det! Kan ju säga att jag inte tyckte det var lika gott idag. Lyckades dock få i mig sjukt mycket vitlök. Så nu kommer jag väl sitta och stinka vitlök hela bussresan, men vitlök luktar gott tycker jag.. Tror jag. Kanske inte från någon annans andedräkt, men om man typ lagar mat med vitlök luktar det gott. Vi får hoppas att det luktar så.

Skickade ett sms till min mormor igår kväll och berättade att jag bokat hemresa till Stockholm, hon svarar : Då blir det fest! Kram

Man kan ju inte annat än att älska den damen!

Kos och klem

Godnatt!


Stokktown!

Nu blir det så iallafall. Hade ångest innan men nu känns det rätt kul :) Träffa lite folk, kanske hinna med en utgång eller två. Hänga med familjen. Men viktigast av allt, leta upp min vinterjacka! 4 - 8 nov kommer jag att befinna mig i Stockholm!

Blir Sverige även imorgon faktiskt, men Koster denna gång! Ska bli väldigt kul, mysigt och härligt! Komma till landet, havet och till Koster. Blir som en minisemester. Jag jobbar dock imorgon, och alla andra kommer att ta en tidigt buss.. Vilket innebär att jag och en mystisk Kopp ska ta fem bussen. All by ourselfs. Känns bra. Får väl stå med en namnskylt vid busshållplatsen eller något.
När jag är i Sverige ska jag passa på att köpa på mig massa god mat. I Norge har de inte alltför mycket gott faktiskt. Så i helgen ska det shoppas loss på Ica i Strömstad! Det ni! Har lovat att köpa med en Keso till Anna, resten blir en överaskning!

Känns som tiden till jul kommer att gå sjuukt fort. Nu i helgen är det Koster, nästa helg jobba. Helgen efter det Stockholm, sen säkert jobba nästa helg. Sen är det Kiwis omtalade julbord och sen är det December. Och då ska det börjas handla julklappar. Fort fort kommer det gå!

Puss puss mi love yaaaaaaa!!

Sleepy sleepy



Tänke på det igår. Undrar hur det är att sova bredvid mig, vad jag har fått höra verkar jag vara lite weird. Vaknar upp helt skräckslaget och frågar: Var är vi??? Varpå Hanna lugnt svarar att vi är på vårat rum i Oslo. Jag undrar då vilken dag det är? Hanna berättar att det är Söndag, och att jag ska upp och jobba snart. Jag svarar med ett: Jaha då var det inte lika roligt längre..

Jag undrar vad jag tänkte? Vad hade varit kul annars? Vad hade jag tänkt göra där mitt i natten när jag låg och sov? Ja, undra sa flundra.

Eller så vaknar man upp av att jag knackar en på axeln och frågar: Hanna, vaknar inte du av din väckarklocka? Hanna kollar på mig lite konstigt och konstaterar att nej tydligen inte.
Stackars Hanna. Vi får se vad som händer nästa gång.

Kom på att nu när jag äntligen fått tillbaka min saknade kamera borde jag bjuda på lite bilder.. Som jag inte snott av andra, eller letat fram i gamla fotoalbum. Utan nytagna, aktuella bilder! Den som väntar på något gott..

Min vinterjacka är fortfarande spårlöst försvunnen. Louise hade letat i en timme uppe på vinden hos mamma igår, utan resultat. Tack bästa <3
Men min sorg bara växer. Vad ska jag göra nu? Det blir bara kallare och kallare och jag har inget som helst sug på en ny vinterjacka. Känns sjukt onödigt och vet inte ens någon jag vill ha eller tycker är snygg. Vill bara ha en vanlig neutral med varm jacka.
Om jag åker hem och letar efter den kommer det ju att kosta 1000 sek t/r, känns rätt ovärt. Men samtidigt får man ju inte en vinterjacka för 1000 sek.. Så, äh jag vet inte. Å andra sidan så kanske man kan hitta någon fin för 1500, och då slipper man 14 timmars resa fram och tillbaka till en stad men inte ens vill till.

Är så många andra städer jag hellre lägger mina pengar på en biljett till. Har blivit sjukt sugen på New York, vill dit nu nu nu! Sen måste, eller ja vill jag åka och hälsa på Klara i Edinburgh också. Sen vill jag åka och festa i Köpenhamn, åka till Barcelona och dricka fruktsmoothie. Åka till Berlin och dansa hela natten, shoppa i Bangkok. Plugga i Australien och turista i Hong Kong. Så mycket ställen så lite tid, nej så mycket ställen så lite PENGAR.
Men är typ billigare att ta Ryanair till Edinburgh eller Norwegian till Köpenhamn än att ta tåget till Stockholm. Känns lite mer värt också. Det kanske är där min vinterjacka ligger och lurar!

Vem vet inte du, vem vet inte jag. Vi vet ingenting nu, vi vet inget idag!


Luksusfellen

Idag har det varit full rulle på jobbet. Egentligen började det redan igår kväll. Då bjöds det på kakor, frukt och dumle i utbyte mot att vi skulle hjälpa till och rydda butiken. Skikkelig fint blev det! Idag var det ännu mer stress! Springa hit, springa dit, packa upp det, fixa fint där och det tog aldrig slut!
Sen kom det vi alla väntat på... Filmteamet! Luksusfellen (Lyxfällan au Suédiois) skulle filma hos oss idag. De skulle lära två 20-åriga killar att börja handla på Kiwi! Så nu vet alla det, om ni inte vill bli bankrutt, bara börja handla på Kiwi!

Fick typ inte sova något inatt eftersom jag var kvar så sent på jobbet igår, och var tvungen att gå upp klockan 5 imorse, som vanligt. Så idag/kväll ska jag bara CHILLA, ska bli väldigt skönt. Har ett Desperate och ett Gossip girl-avsnitt att se fram emot också, härligt härligt. Nästan så att man vill ha lite morötter och dipp till det här, fast nej man orkar ju inte gå ut. Jag har börjat med en ny lunch varje dag på jobbet. Förut bestod min lunch av feel good tomatsoppa, typ som varma koppen och mackor med kaviar och ost. Inte så att jag tröttnat på det nu efter 3 månader, inte alls. Känner bara att äta pulversoppa varje dag kanske inte är så jättehälsosamt. Så nu har jag bytt ut soppan mod havregrynsgröt á la Anna. Havregrynsgröt med soyamjölk, kanel, mandlar, russin och äppelbitar. Är så himla gott, kommer aldrig att tröttna!!

På tal om Anna, var är du Anna? Du ska ju vara i Oslo nu!? Eller har du ångrat diiig? KOM FRAAAAAAAAM!!





Överbro

När jag var i Örebro blev det mycket prat om framtiden. Vad ska man göra? Var vill man bo? Vad vill man plugga?
Svårt det där. De satt och försökte få ur mig vad jag var intresserad av, vad jag tyckte var kul och vad jag vill jobba som. Man kan ju säga att det inte gick så värst bra. Men lite senare, med lite rödvin och ost, då fick vi fram några fin fina idéer. Så nu vet jag vad jag vill plugga! Allt är perfekt och det kommer bli så bra.
Loggar in på studera.nu och kollar mina betyg. Är inte precis som jag minns dom. Jag skäms typ, hade jag så dåliga betyg? Varför var man så skoltrött, varför skjöt man upp alla inlämningar. För att sedan ha massa restuppgifter man stressgjorde med G som enda mål. Jag ångrar det så grovt idag. Varför ansträngde man sig bara inte lite mer, jag vet ju att det går. Jag vet ju att jag kan, var bara orken och viljan som inte fanns där.
Håller tummarna för att jag kanske kommer in på någon restplats i bästa fall. På den linjen jag så länge letat efter och äntligen hittat. Nej vi håller tummarna för det, att alla som vill läsa den linjen i höst in är riktigt så bra som alla som ville börja på den nu i höst. Eller något.

Min underbara mamma har fixat min kamera. Blev väldigt förvånad när hon berättade att hon hämtade ut den och att det var gratis. Det hade gått på garantin. Sjukt. När jag lämnade in den förklarade hon så tydligt att garantin ENDAST täckte produktionsfel, och om jag tappat kameran i golvet eller liknande skulle jag få betala själv. Hade jag det, tappat kameran? Eh nja jag tror inte det, klämde jag fram. Och det gick ju hem! Nu har jag en frisk och kry kamera i min hand. Känns bra. Tog fram mina två gamla minneskort och förväntade mig att få se massa bilder från Filipinerna på det ena. Men när jag stoppar in det är det bara massa fyllebilder från Thailand. Inte för att det är fy skam. Men de har jag ju redan sett ett antal gånger. Bilderna från Filipinerna har jag faktiskt aldrig riktigt kollat igenom. Bara nån gång på något dåligt internetcafé när jag la upp några på Facebook. Räknas inte riktigt tycker jag.
Fick lite panik ett tag och undrar var bilderna egentligen har tagit vägen. Men sen fick jag något svagt minnen utav att jag brände ner alla de bilderna hemma hos pappa precis när jag kom hem. Jag la aldrig in dem på min dator, för vi skulle om installera hela. Utan jag brände dom direkt. Så nu hoppas vi så innerligt att skivorna med mina värdefulla bilder ligger nånstans där hemma.

Jag har alltid så mycket planer, saker jag ska göra med mina bilder. Framkalla dom och klistra in i fina album. Skriva bildtexter åt nästan alla. Hjälpa mig själv att komma ihåg en vacker dag. Har en tendens att glömma bort saker alldeles för lätt annars. Men jag kommer liksom aldrig till skott. Köpte ett jättefint fotoalbum när jag var i Indien, för typ 3 år sen? Där skulle jag klistra in alla bilder från den resan. Det gick väl sådär måste jag säga. Och nu har jag typ inga bilder kvar från den resan. Har fått en ny dator sen dess och de där bilderna är väl nerbrända på nån skiva som ligger i någon kartong någonstans. Hm, nej måste börja ta tag i sånt där. För när man bara har bilderna på datorn försvinner de förr eller senare. Det gäller även om man bränner ner dom och inte har någon koll. Typ blandar dom med massa gamla brännskivor med dålig musik man en gång tyckte var bra. Då vet man aldrig om man får se de bilderna igen.

Idag är en annorlunda dag, är inte van vid att chilla hemma för att sedan gå och jobba. En vanlig vardag brukar mer vara att man vaknar sjukt trött, tar en snabb dusch, klär på sig sminkar sig. Slänger i sig lite yoghurt och knäckebröd. För att sedan ta en rask promenad, i mörkret och kylan till jobbet. Jobba hela dagen och sen komma hem och chilla. Nu är det lite tvärtom. Men är väl bra med lite variation. Det kommer ju vara mörkt när jag går hem från jobbet ikvälll, så det är ju alltid något!

Hanna har gått och tränat och jag ligger här i min gråa mjukisdress. Ingen annan ger några livstecken från sig i lägenheten. Så antar att jag är ensam hemma, FF. Är så konstigt det där, man delar lägenhet med 8 (!) personer, och ändå känns det som man bor själv. Eller bor med typ 3 av dom 8. De andra är ute och reser, hänger hos kompisar, låser in sig på sina rum, sover, jobbar, pluggar. Gud vet vad. Inte visar de sig iallafall.

Nej, om man skulle hoppa in i duschen snart. Kanske vore en idé!

Back in Oslo town!

Efter en snabbvisit i hemlandet, blev Örebro denna gång, så är man nu tillbaka i Oslo och vardagen. Måndag idag, en vanlig dag på jobbet. Känns helt okej måste jag säga. Kom hem igår till en nystädat lägenhet och mat som stod och puttra på spisen, tack Hanna! <3

Idag har det varit kallt, har gråtit lite över att min kära fader + syster letade fram fel vinterjacka till mig. Någon ful jag hade för några år sen. Gör nu allt som står i min makt för att få upp Louise på vinden ännu en gång och leta fram mr right! Anna befinner sig ju för tillfället i Stockholm och det skulle ju vara superga om hon kunde ta med sig min lilla jacka hit. För annars måste jag åka hem för att leta efter den. Har varken pengar eller lust att köpa en ny jacka. Men vill inte åka till Stockholm heller.. Så nu håller vi tummarna för att Louise och Anna kirrar detta!

Det är så sjukt när man reser någonstans, tiden går så snabbt med samtidigt så långsamt. Dagarna bara rinner iväg, men det känns fortfarande som man varit borta minst dubbelt så länge än man faktiskt har. Igår när jag stod och borstade tänderna hemma hos min faster i Örebro hade jag ganska svårt att föreställa mig att jag dagen innan hade varit på jobbet. Och att jag dagen efter skulle vara tillbaka till det vanliga livet här i Oslo.

Men nu är jag här, och snabbt gick det! Läste att tjejerna på Jens Bjelkes gate också tycker att veckorna bara rinner iväg. Det är sant. Tror Oslo har någon speeda upp effekt på veckodagarna, för tiden går så sjukt fort.
- Hawaii-skjorta!? Ska du ha Hawaii-skjorta med dig mitt i vintern?
- Är det redan vinter? Det var ju sommar nyss, var har hösten tagit vägen? Tänk, snart är det vår!

Jag ändrar mig varje dag om vad jag vill göra. Jag vet att jag vill resa, men har inte råd att resa riktigt så mycket som jag vill. Då måste man prioritera, det är svårt tycker jag. Jag vill bara göra allt, inte jobba mer utan bara resa resa resa! Ska man hålla ut några månader till och resa då, eller ska man göra ett litet avbrott i vardagen och resa snart. Ska man göra en kortare resa, kanske flera kortare resor. Eller vad ska man göra egentligen!? Om ändå någon visste det rätta.



The sun is shining & smågott

Jag är ledig och solen skiner ute! Är säkert minusgrader och skitkallt, men solen skiner! Älskar solen, bäst bäst! Jag och Anna sitter här framför våra datorer, dricker te och koser oss. Fransmannen är tillbaka från Polen och kom precis hem med vårt favoritbröd, så allt är på topp!
Snart ska man väl ta en dusch och vakna till liv. Sen är det bara att köra. Mycket som står på dagens schema! Man måste ju passa på när man är ledig. Först ska det inhandlas en 85-års present till min lilla farmor. Kommer nog bli lite svårt, men ska nog hitta något bra. Hoppas jag! Något norskt vore ju kul, men vad finns det för norskt kul? Kanske räcker om jag köper ett norskt grattis-kort.
Sen ska jag försöka och inte spontanshoppa massa onödiga saker på h&m och gina. Ska nog gå bra, hoppas jag.Eller inte, sjukt dålig på det där. Sen ska jag mysa med Nina och fika i solen med Hanna. Om hon vaknar snart vill säga.

Igår när jag var i Oslo city såg jag att de hade tillbud på lösgodis. Så jag tänkte att jag skulle unna mig lite, sjukt länge sen. Tar en påse och letar efter en spade. Sen börjar jag förväntansfullt att se mig omkring i de olika lådorna. Vilket godis jag ska fylla min påse med? Jag kollar igenom alla askar en gång, två gånger. Vad är det som händer, allt allt godis är äckligt. Jag gillar inte en enda sort!
Jag som hade sett fram emot och ha en liten godispåse med lösgodis. Tillslut hittar jag några mjölkchoklad-bitar och några punschpraliner att lägga i min påse. Så kul var det, inte. Jag trodde jag gillade lösgodis, sjukt besviken på mig själv. Får väl fortsätta frossa chokladkakor och marsipan istället. För något mer lösgodis kommer det inte bli!



DANSKA FLICKA!



Danska är sjukt mycket svårare att förstå än norska har jag förstått. Men en vacker dag ska jag bo i Köpenhamn och förstå allt de snakker om!
Nu blir det fika på Café Sør. Men först tvätta håret. Jag försov mig imorse så blev dag 2 med torrschampo yes! Planen var att gå upp en kvart tidigare för att hinna föna håret. Kommer ju frysa till is annars, nu när det är så kallt ute. Men smart som jag är ändrar jag bara klockan från 05.00 till 05.45. Sen imorse snoozade jag ju lite också. När jag inser att klockan är 05.55 och att jag måste vara på jobbet 06.00, för att släppa in städarna och fruktleveransen. Då blir det lite stress! Som tur är bor jag ju nära jobbet så gick bra. Stämplade in 06.05, sjukt bra jobbat tycker jag!

Imorgon är jag ledig, ska bli väldigt skönt! Sen jobba fredag och sen väntar en ledig helg med Sverige besök! Det gillar vi. Blir dock inte hufvudstaden som får njuta av mitt besök denna gång, utan ÖREBRO! Yey!

Kos och klem!

Att sakna



Det finns hela tiden något man längtar efter, något man saknar eller ser tillbaka på. Antingen är det ett land eller en stad, med allt vad det för med sig. Eller så är det ett kompisgäng, eller bara en speciell person. En nattklubb, ett café eller en bar. Något är det alltid.
Även om man inte alltid insåg det när man var där, så kommer det tillbaka till en sen. Vi hade det faktiskt väldigt kul där, vi hade det faktiskt det väldigt bra.

Jag tror inte det är så att man saknar ett speciellt tillfälle eller ett speciellt ställe. Utan man saknar det man gjorde där, alla olika gånger man var där. Man saknar att ha möjligheten att gå dit. Man saknar utbudet av olika ställen. Man saknar de konstiga dofterna och alla konstiga människor. Man saknar värmen. Saknar just bara oss, vi. Saknar vardagen, saknar möjligheten att kunna träffa den och den.

Ibland inser man nog inte heller själv att man faktiskt trivs med sin vardag. Börjar inte uppskatta den förens efteråt. När man ser tillbaka på sin tid. Det är då allt bra dyker upp, allt man faktiskt älskade. Varför ska det alltid vara så? Varför är det så svårt att bara leva i nuet nuet nuet. Jag har jätteproblem med det. Antingen är det framtidsplaner eller så tänker man tillbaka på hur allt var förut.

Nu är jag här och nu ser mitt liv ut så här. Ingen vet hur mitt liv ser ut om ett halvår, absolut inte jag. Men det struntar jag i nu, det får vi ta då. Jag orkar inte hela tiden leva antingen i förväg eller efteråt. Jag vill bara fokusera allt på nuet. Hur jag känner nu och hur allt är nu.

Är ju inte så att jag inte saknar. Jag saknar Stockholm, faktiskt. Jag saknar min familj, mina vänner som inte är här. Jag saknar att resa, jag längtar efter att plugga och jag saknar... Men istället för att tänka att jag saknar och längtar försöker jag se på det på ett annat sätt. Jag älskar. Och tids nog så är jag tillbaka där igen. Stockholm finns alltid kvar, mina vänner och familj finns alltid kvar. Jag kommer alltid att kunna resa. Bara försöka tänka på allt positivt.

Jag kommer ihåg i början av det här året, när jag var på Phi Phi. Jag var där med ett gäng jättegulliga tjejer och allt var perfekt. Vi solade, badade, shoppade, åt massa mat och festade hela nätterna! Då lyckades jag. Då levde jag bara just då. Hade inte en tanke på något som inte var just där. Allt vara bara perfekt. Sen en kväll ringde min mobil, jag springer ut från baren för att höra något. När jag hör vem det är blir jag bara så himla lycklig. Jag hade inte längtat, jag hade inte saknat. Jag insåg inte det förens då. Kom fram nån kille till mig på gatan och frågade om allt var okej. Kollade på honom lite konstigt och sa ja allt är bra. Jag insåg plötsligt att jag grät. Mina kinder var helt blöta av tårar. Jag var ju inte ledsen, jag var bara glad och lycklig.

Varför kan det inte alltid vara så. Att man saknar utan att veta om det, utan att tänka på det alltför ofta. Bara ibland. Då vore allt så mycket bättre.

Roast på berns

Har precis sett avsnittet där de roastar Björn Gustafsson och jag skrattar så tårarna rinner.


Julegris

Folk pratar om att det snart är jul, bara två månader kvar. Jag tycker faktistk att två månader är ganska långt.. Eller en och en halv eller vad det nu blir. För hela December är faktiskt en riktig julmånad.
I mataffärer märks det att julen börjar smyga sig på, julebrus och julegrisar och allt vad det är! Jag som älskar marsipan, och marsipangrisar är ju bara för goda....... Fick lite panik där ett tag när jag tänkte på att jag ska bli suktad av en liten marsipangris varje dag på jobbet. Kommer bli svårt det där. Vi blev bjudna på varsinn marsipangris på jobbet idag, börjar bra. Hanna har godisförbud så hon erbjöd mig hennes. Och Frida sa att jag skulle ta en till. Men jag sa faktiskt nej, när man precis tryckt i sig en på 1 minut är man rätt mätt på dom. Men imorgon....

När jag var yngre fick jag alltid en marsipangris i mitt påskägg av min mormor. I år fick jag inget påskägg. I år hade jag faktiskt glömt att det var påsk. Märkte det när vi skulle boka ett flyg och alla plan var fullbokade. Befann mig på Filipinerna då, och där är de väldigt kristna och firar påsken med dunder och brak! Typ korsfästning. Blev iallafalll fast i Manilla några dagar för att det var påsk och alla var lediga. Men inga påskägg fick man leta efter. Nästa år, då vill jag åka till landet och leta efter påskägg!

Fick ju ingen jul förra året heller. Den spenderades i Laos, med tubing i tomtemössa. Och med pizza som julmiddag. Var väldigt trevligt dock. Men saknade julmat sjukt mycket. Så nu i år ska jag typ inte äta något dagen innan julafton. Så jag kan sitta och äääta hela julafton! Japp, det ska jag göra!
Har faktiskt redan bokat tågbiljett hem till Stockholm den 23e. Trots att jag bokade så tidigt så fanns det bara 1aklass kvar på tåget. Men det kan man ju vara värd sådär i juletider! Känns lite sjukt att jag bokat en tågbiljett hem 2 månader i förväg, framförhållning! Jobbar till 15 den 23:e, så om det tåget hade varit fullbokat hade jag typ fått fira jul på bussen eller i ett tomt kollektiv i Oslo. Det vill jag faktiskt inte riskera. 23 december 22.06 är det Stockholm som gäller!

Får se om jag ska hem något innan. Tänkte åka nån gång i November. Men idag har jag typ ändrat mig. Jobbigt det där, får se hur det blir.. Förut klagade alla på att jag kom hem "hela tiden", "då kan man ju inte spara pengar", "dyrt med tåg hela tiden". Och nu när jag chillar i Oslo varje helg istället, då är man plötsligt saknad.


Sunday lovely sunday!

Jag har ätit pasta och tomatsås nu. 2 x pasta på cirkus två timmar. Känns bra, nu är det bara att ta igen allt man missat! Jag, Anna & Hanna har spenderat dagen i soffan, har precis kollat Babylonsjukan. Jag vet inte vad jag tycker om den filmen egentligen, lite b kanske. Men mysig och kolla på en söndag.

Plötsligt började det pipa sjukt mycket, vi konstaterar att det är Øyvinds brandalarm som låter. Men Øyvind är inte hemma, och han har låst sin dörr. Sofia får tillslut tag på hans nummer och vi ringer hem honom. Luktar ingen rök så vi är lugna, höjer ljudet på filmen och fortsätter kolla. Sen kommer han hem, nu var det  hans brandalarms tur att ramla ner från taket. Det har redan skett alla oss andra. Sjukt billiga brandalarm, som vår husägare klistrat upp med självhäftande tejp typ. Funkar inte så bra men men. Sen tvingade jag Øyvind att torka upp allt vatten från tvättmaskinen innan han gick ut, var hans fel faktiskt. Han hade satt igång en tvätt när locket var öppet. Så vatten på hela golvet, på tjejtoan. Kände mig som världens bitch. Men tror att det är lungt. Nu är det tort och fint på golvet iallafall!


Nu sitter jag här och lyssnar på Hanna som sjugner singstar, svenska favoriter. Himlen runt hörnet just nu, rätt mysigt må jag säga. Vi ska nog laga pannkakor snart, först ut och panta burkar och köpa sylt bara. Sen så! Sen kanske vi får lite sällskap av ghettogänget och spisar lite Tacos. Det gillar vi :) Jag gillar guacamolen mest, såååå himla gott !

Gjorde nyss en väldigt trevlig upptäckt, hittade en film här hemma som jag såg för några år sen och blev jätteberörd av. Minns att jag tyckte den var jättebra! Så ska nog se den nån kväll. Kolla om jag förskönat den eller om den är sjukt bra som jag minns den! Om ni inte sett filmen Terrorister - en film om de dömda. Tycker jag att verkligen att ni ska ladda ner den och kolla på den nu, nu nu!

Nu ska jag njuta lite mer av idolfinalen här i mitt vardagsrum! Sen blir det nog dusch och vakna till liv! Såg nyss att klockan var fyra, jag som trodde den var max två. Härliga söndagen fortsätter!




Kärlek!

Är så många, så många som är så nära. Fast nu är så långt bort. Men fortfarande nära, kommer nog alltid vara.








































GOOD NEWS!!!!

JUST NU: SPISEN ÄR TILLBAKA EFTER 3 MÅNADERS VILA! MAKRONER, KETCHUP OCH OST STÅR PÅ FRUKOSTMENYN. SJUKT SUGEN FAKTIKST.

Det mest tragiska i det hela är ju att vi nu varit utan spis sen sisådär slutet av juni. Alla har varit sjukligt irriterade på elkjøp. Många arga tankar och samtal har gått dit. Tillslut fick vi hit en elektriker. Han kopplar i sladden, det funkar fortfarande inte. Han konstaterar då, att det nog har gått en säkring.

En propp! Det har gått en propp! Vi har skickat in en trasig spis till elkjøp. Vi har lagat mat i ugnen i 3 månader. FÖR ATT EN PROPP HAR GÅTT. Ibland är det så skönt att ingen kopplar, ens tänker tanken. Men det är bra, mat i ugnen är också gott. Nu får vi njuta ännu mer av pasta och annan mat som tillagas på spis!

Nu jävlar kör vi.

Igår föresten, då var jag väldigt duktigt måste jag säga. Eller tråkig, jag vet inte. Sitter i taxin på väg till efterfesten, framme alla går av. Jag får ett ryck, sitter kvar i taxin och frågar den ryska pirattaxi (de säger så i Norge) chauffören om han kan fortsätta till Majourstuen. Japp, så är det! Känns bra!

KRAAAAAM OCH KOS OCH KLEM OCH PUSS°

Våga eller inte

Jag sitter här och funderar på om jag vågar. Vågar jag verkligen bestämma mig för vad jag ska göra om så många månader. Vågar jag ta ett beslut redan nu. Jag vet ju inte vad som kommer hända, vad jag kommer känna eller något alls.

Men man kan ju inte gå runt och vänta. Vänta på någon annans beslut. Funkar ju inte riktigt så. Men ändå, undrar vad som skulle kunna ske, hur det kanske skulle kunna bli. Men det får bli en annan gång. Nu ska jag våga. Våga ta ett beslut själv.

Blir bara osäker på om det är det här jag vill. Det är ju det jag vill, och så vill jag 1000 andra saker också :) Man måste ju börja någonstans! Så får jag se vad livet har för planer för mig. Något blir det alltid.



FATTARU!

Jag och Anna sitter här i våran lägenhet, ja vår lägenhet. Pratade om det nyss, det känns verkligen som att det är bara vi två som bor här. Och Hanna och Karan förståss, men de är inte hemma just nu. Nu är det jag och Anna, sittandes framför våra älskade datorer med varsitt glas vin. Ibland pausar vi och har lite djupa samtal. Sen är det lika snabbt tillbaka, och knappa framför datorn igen.

Jag är dj ikväll. Fick en nostalgigrej och sökte på fattaru på spotify. Helt sjukt, får typ världens nostalgikänsla till varje låt. Lyssnade på de typ heela högstadiet. Jag, Billie & Matilda var sjukt hiphop och röjde. Det var tider det. Fattaru. Haha.

Ikväll då, förfest hos Emilia i ghettot. Vi kanske borde börja röra oss dit snart.. Men sjukt kallt ute, och sjukt varmt och skönt här hemma!

Festen är här, så ta dig hit
Skaka loss
Passa på nu
För när vi gått kommer ni sakna oss
FESTEN ÄR HÄR
och du vill inte missa den
och har du inte hört vem som röjer den?
Gissa vem?




(Glassar runt som GB krossad choklad)

Today is the day, friday!

Det är något speciellt med fredagar, ett litet lyckorus infinner sig alltid. Även om jag ska jobba imorgon, även om jag är helt slut. Så är jag fredagslycklig :) Idag efter jobbet bjöd min chef mig och en annan från jobbet på restaurang. Vi alla saknade dock Hanna som var tvungen att jobba :( Men vi koste oss med indisk mat, mmm så gott! Och, jag åt faktiskt upp hela min gryta. Tror aldrig det hänt tidigare. Vet inte vad som flugit i mig! Antingen har jag fått en superstor magsäck, var väldigt hungrig eller så serverar de bara lite mindre portioner här i Oslo. Hm, ingen som vet. Var kosligt iallafall. Sen blev det hem och njuta lite framför min kära dator.

Öppnar dörren helt iskall och är så glad över att få komma in i värmen. Tar av mig skorna och kollar upp, vad tror ni möter mig! Ett ny städat hem! Vet inte vem som ligger bakom det. Det var en härlig syn att komma hem till iallafall.
10 minuter efter jag kommit hem kommer nästa man innanför dörren. Nu är det norrmannen, och det första han ropar från hallen är; Åh vem har städat!? Som sagt en härlig syn.

Veckan har rullat på fort, och nu är det helg! Den ska invigas med att dricka lite vin med min homie Anie. Sen får vi se var den slutar. Börjar ju inte förens vid tre imorgon så känner att jag får se hur jag gör :) Lite påtryckningar om utgång från vissa håll här, så får se om jag viker efter och kör! Bara det blir billigt så funkar det!

Jag ska spara spara spara spara massa pengar nu. För nu vet jag vad jag ska göra! Och i höst ska jag börja plugga! Ser verkligen fram emot det, ska bli såå kul! :) Blir nog i Stockholm trots allt!

Hoppas alla får en uuuuuuunderbar fredag, helg och allt! :) KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM









Snor lite bilder från Anna i vanlig ordning :)

Kan någon ta med mig på äventyr?

Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra. Men jag vet att jag vill göra något. Kan inte någon bara ta med mig på ett nytt spännande äventyr? Jag behöver någon som har en plan, någon som vet vad den vill. För det vet inte jag. Har ingen aning faktiskt. Jag vet bara att jag vill upptäcka nya saker och lära mig något nytt. Är trött på att aldrig göra saker som känns riktigt meningsfulla. Att bara vara, låta livet glida förbi. Jag vill inte det. Jag vill leva varje dag, till fullo. Jag vill inte jobba på ett jobb som inte ger mig något. Vill inte dricka fler meningslösa drinkar och slösa pengar på äcklig mat och onödiga taxiresor. Jag vill känna att jag lever. Nu går bara veckorna förbi, tiden går väldigt fort men jag gör inget heller. Så vill jag inte ha det.

Därför är jag sugen på att åka ut och resa igen. För då är inte livet så här. Då finns det ingen vardag. Då upptäcker man nya saker varje dag, och om man inte göra det så njuter man av dagen ändå. Samtidigt så kan man inte bara fly från allt heller. Jag kan inte resa, komma hem och vara pank jobba på ett skitjobb och sen resa och börja om. Eller egentligen skulle jag väl kunna göra det några år till. Är väl ingen stress med något, egentligen. Men jag vill börja plugga, jag vill känna att jag utvecklas och lär mig något.

Nästa fråga då. Vad vill man plugga? Vad vill jag lägga 3 år av mitt liv på. Vad vill jag lära mig? Vad skulle få mig att må bra, skulle passa mig. Vad kan jag tänka mig att arbeta med. Vad för slags arbete vill jag egentligen ha? Det är så svårt, jag har aldrig vetat vad "Jag ska bli när jag blir stor". Det vet jag inte nu heller, och nu är jag ju nästan stor, nästan. Har inga riktigt "intressen" heller, så där är det också kört. Och vet ingen speciellt jag är bra på sådär. Fan.

Jag har kört fast. Kan någon hjälpa mig! Lyfta upp mig och dra med mig iväg på något kul? Något som får mig att inse vad jag vill göra med mitt liv. I alla fall de närmsta åren. Planen var ju att min Asien resa skulle vara en sådan, vägledare, men funkade ju inte riktigt så. Tyvärr.

Är väldigt glad att jag reste och ångrar det inte en sekund. Det var nog det bästa jag kunde ha gjort faktiskt. Men det gav mig ju inga framtidsplaner direkt. Det gör inte Oslo och Kiwi heller. Inte HTML-kursen heller. Var ska jag leta?


Ännu en vecka.

Nu är det en ny vecka igen. Jag känner på mig att när denna vecka är över kommer jag vara sliten som få. Kommer bli mycket jobb.. Min butikschef är på butikschefsresa på hemlig ort (typ Alanya) och då blir det mycket jobb för Fanny. Men det ska nog gå bra. Sen är det ju plugg också. Ibland vill jag bara ge upp. Är två uppgifter nu som vägrar att validera, och när jag ändrar på htmlkoderna så blir det bara ännu mer fel. Kan inte någon som är bra på sånt bara komma och hjälpa mig!? Blir tokig. Ibland är distans lite dumt faktiskt..
Men man ska väl inte ge upp så lätt antar jag. Bara att kämpa på, eller något.

Zara har varit här över helgen och hälsat på! Det var väldigt trevligt! I fredags var vi ute och åt på Yayas, suuupergott och mysigt. Sen gick jag & Zara på förfest hos Sarah och Ninas kompisar och sen blev det Café Sør och slutligen Justitsien. Kvällen avslutades dock lite hastigt då Nina tappat sin plånbok. Det blev taxi hem och en totaldäck.

Lördagen spenderades till större delen i vår soffa framför sweet 16, världens sämsta program för övrigt. Tillslut lyckades vi ta oss ut. Promenad till Grüneløkka, som Zara nog tyckte var liiite för långt att gå! Hon har ju körkort nu och är van att åka bil så fort hon ska längre än 5 meter. Men tillslut kom vi dram till vårt mål, Ryes! Där drack vi deras kända hemgjorda Milkshakes! Very nice!
Efter det tog vi oss till Tøyen, där det vankades tacos! Har nästan blivit lite av en tradition, söndagskvällar i Tøyen. We like!

Idag har jag jobbat jobbat jobbat. Nu måste jag verkligen plugga men jag orkar inte. Jag har lagad vegetarisk lasange och nu vill jag bara lägga mig i sängen och se på Gossip girl.

Man kan ju kanske plugga imorgon... Faktiskt, kanske......





Har fortfarande ingen kamera så bjuder på lite photo booth bilder på mina söta vänner!

I'm bad

Som sagt, inte bra på att blogga. Anna däremot, hon kör på! Så hon får stå för resumen av gårdagen. http://annieareyouokey.blogspot.com/

Idag är jag sjukt seg, jag har ätit 2 små hamburgare och en mellan pommes från donken. Men han i kassan hörde fel och trodde jag sa en fanta istället för en pommes. Fattar inte hur det kunde ske, men norrmän norrmän. Sen har jag ätit massa naturell yoghurt så himla gott! Min bästa! Nu ska vi försöka röra oss från soffan och ut på byen.. Går inte så bra för oss idag. Men snart så! Sen blir det tacokväll i Tøyen, myspys!!

Kos er

Inte så bra på att blogga..

Har tänkt på det. Jag är fan inte alls duktig på att blogga. Kommer typ med ett tråkigt inlägg på några rader en gång om dagen. Kul, ja, nej. För några år sen när jag bloggade så skrev jag långa, roliga inlägg. Med mina tankar om allt. Men nu vet jag inte vad som händer. Nu blir det istället lite korta redogörelser om vad jag gjort eller ska göra dagen innan eller dagen efter. Hm, får se hur detta ska sluta. Antingen slutar jag helt, eller så får jag ta mig i kragen och bli lite bättre på detta här. Hm, vi får se.

Zara ska komma till Oslo idag. Zara skulle komma klockan 15. Zara är inte är. Zara svarar inte på sms eller när jag ringer. Jag är lite orolig för Zara nu.

Är nog ingen fara, kan se henne framför mig, sittandes där i sin gula bubbla och försöka förstå alla enkelriktade gator i Oslobyen. Men fram kommer hon nog, vi får se när dock. Har bokat bord på Yayas halv nio så vi får hoppas att hon är här tills dess! Hon ska ju även ha med sig lite kläder till mig så jag ska slippa frysa, det ser vi fram emot. Har även lagt undan en skinnjacka på hm.

NU RINGDE ZARA HON ÄR HÄÄR! PUSSOCHKOSOCHKLEM